Om Grau Engineering

Mekanik-nørder

Vi er et udviklingshus med passion for opfindelse, design og konstruktion af mekanismer, produkter og industriel automation i et bredt spektre fra landbrug til velfærd.

 

Fleksible

Vi kan hjælpe din virksomhed med jeres mekaniske og tekniske udfordringer hvad end i har brug for idé-generering, udvikling, konstruktion eller produktion. Enkeltvis, hos jer, hos os, eller som en færdig turn-key pakke.

 

Jeres langsigtede samarbejdspartner

Vi kan hjælpe jer videre på den korte bane, eller med den langsigtede produkt- eller automations strategi.

 

Lokale, men også internationale

Vi har hovedsæde i Hernings vestlige industrikvarter. Her ligger vi tæt på mange af vores dygtige samarbejdspartnere og sidder i vores udviklingsafdeling med direkte tilknytning til vores produktion og montage.

I vores produktion mestrer vi mange teknologier indenfor udvikling og produktion, mens vi har opbygget et stort netværk af dygtige underleverandører der igennem gensidig loyalitet hjælper os med at levere til vores kunder

 

Vores historie

GRAU Engineering blev stiftet i 2011 og arbejdede i en årrække som konsulent hus centreret omkring udvikling og konstruktion af specialmaskiner og robotanlæg for en række større og mindre danske virksomheder, herunder også undervisning i 3D design og konstruktion.

De alsidige erfaringer skabte fundamentet for at omlægge til at blive det udviklingshus med egen produktion, som vi er i dag.

 

Vores drive

Vi er mekaniske nørder der drives af at skabe morgendagens produkter og løsningerne. Vi har en skabertrang og opfinder lyst som udfoldes dagligt igennem vores arbejde med udvikling og produktion

Kristian Grau

Salg, udvikling og produktion

+45 31 37 32 57
kgs@grau-e.dk

Michael Svensgaard

Projektledelse og udvikling

+45 31 37 32 80
mhs@grau-e.dk

Martin Riis

Salg og marketing

+45 52 90 64 56
mr@grau-e.dk

Det laver vi

Fødevare

Produktudvikling

Industriel automation

Sundhed og velfærd

Medicinalindustrien